black_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfit

Black and White Stripes

 

Szeretek nagyon nőiesen öltözködni, ezért nálam ilyen egy átlagos hétköznapi összeállítás.  Mostanában főképp fehér vagy világos színeket hordok és a fodrok ritkán maradnak el.

Ezt a felsőt még tavaly rendeltem a Shein-ről. Kicsit izgultam, hogy a mérete passzoljon és az anyaga se legyen túl műszálas. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Pont jó! Fekete és fehér ruhákkal szoktam kombinálni. Derékig érő kabáttal vagy blézerrel is nagyon jó. A hátsó fodrok kilógnak a kabát alól és romantikusan nőies lesz tőle a megjelenés.

A fehér farmer kötelező darab! Nem árt többfélét is beszerzni belőle. Nekem van ez a szűk, bokavillantós. Van egy hosszú csőszárú. Meg van egy térdnél kiszakított fehér farmerem is. Mindhármat nagyon szeretm és sokat hordom. (én szinte sosem hordok kék farmert, azt valahogy túl sportosnak érzem)

Szolíd kiegészítőket választottam ehhez az outfithez. A hangsúly úgyis a felsőn van. Azért egy köves nyaklánc még kellett hozzá!

 

Remélem nektek is tetszik ez a stílus. Ha a részletek érdekelnek, görgess a képek aljához!

black_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfitblack_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfitblack_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfitblack_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfitblack_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfitblack_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfitblack_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfitblack_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfitblack_white_stripes_ruffle_top_fashion_outfit

Felső / Top: SheIn (hasonló itt / similar here)

Nadrág / Jeans: Zara

Cipő / Shoes: Humanic (hasonló itt és itt / similar here and here)

Táska / Bag: Forever 21 (hasonló itt / similar here)

Nyaklánc / Necklace: Forever 21 (hasonló itt és itt / similar here and here)

 

Hozzászólás