Rólam

IMG_7717

“Az öltözködős játék ötéves korban kezdődik, és igazán sosem ér véget” – Kate Spade

Sziasztok Dorka vagyok és igen, engem már kislány koromban hatalmába kerített ez a bizonyos játék. A divat iránti szenvedélyemet szeretném kiélni itt a blogon.

Budapesten dolgozom, de Keszthelyen születtem és nevelkedtem. Szinte minden héten hazajárok szülővárosomba, mert ott tudok igazán kikapcsolódni, és azért mert imádom a Balatont! Gyógytornász a végzettségem, de értékesítési vezetőként dolgozom egy magyar tulajdonú cégnél (Ez egy hosszabb történet). Szeretem a munkám és elégedett vagyok az életemmel.

Édesanyám virágkötő, hihetetlen érzéke van a harmónia és tökéletes összhatás megteremtésében. Minden egyes virágkompozíciója egyedi hangulatot és szépséget sugároz. A szépérzékemet biztos, hogy tőle örököltem.

Már egészen fiatal koromban kialakult a saját stílusom. Szeretem a nőies ruhákat és kiegészítőket. Szoknyák, magassarkú cipők, különleges felsők és csillogó ékszerek. Nem szeretem az egyhangúságot. Az öltözködés egyfajta önkifejezés, merjük kihangsúlyozni az egyéniségünket. Még ha egy sima fekete – fehér összeállítás van rajtunk, akkor is dobjuk fel egy különleges nyaklánccal, extrém cipővel vagy egy rikító színű táskával. És mindig ügyeljünk az apró részletekre, mert ezek adját azt a pluszt amitől aztán egy harmónikus egésszé változik az outfitünk.

Szeretnék sok tippet adni nektek, hogy mit hogyan kombináljatok. Mit mivel hordjatok és mivel ne. Mutatok majd elrettentő és követendő példákat egyaránt. Persze mindenkinek más az ízlése. Én csak arra szeretnék rávilágítani, hogy ha követünk néhány öltözködési szabályt és hozzáadjuk a személyiségünk egy részét akkor milyen stílusos végeredményt kapunk.

Ne feledjétek:”Fashion is what you buy. Style is what you do with it.” Vagyis “Divat az amit megveszel. Stílus az amit teszel vele.”

 

Minden kommentnek és visszajelzésnek örülök. Kérdezzetek bátran, szívesen segítek öltözködéssel kapcsolatban!

 

Puszi, Dorka