2017 fürdőruha divat

Nagy fürdőruha körkép

Összeállítottam egy részletes 2017-es fürdőruha trendeket bemutató bejegyzést, mert úgy látom mindenkinek jól jön egy kis segítség ezen a téren. Sokat dolgoztam az összeállításon, remélem megérte! 😉

 

Az Arena Pláza készített egy átfogó felmérést a magyar nők fürdőruha vásárlási szokásairól. (2700-an töltötték ki a kérdőívet)

Ebből többek között az is kiderül, hogy a magyarok leginkább a H&M-be, Calzedonia-ba és a Tezenis-be mennek új kedvenceket vásárolni. Ezért én direkt más márkák kollekciót mutatom meg nektek.

A felmérésből az is kiderül, hogy a legtöbben napokig keresik a tökéletes darabot. Átlagban 5000-10.000 Ft-ot költenek. A legfontosabb szempont, amit figyelembe vesznek az az, hogy milyen a fürdőruha fazonja. 95%-uk bikinit vásárol, az egyrészes darabok kevésbé népszerűek. A kényelem nem igazán fontos számukra.

Ha megvan a tökéletes darab, akkor is szégyenlősek benne a strandon. Ha a büfébe mennek, szívesen takarják el a testüket valamilyen ruhadarabbal.

 

Ezekből az eredményekből kiindulva, hoztam nektek jópár egyberészes fazont, alakformáló darabokat és strandkendőket is. Persze a bikinik se maradhatnak ki a sorból, hiszen azokban lehet a legszebben lebarnulni.

 

Több olyan cég termékeit mutatom meg, akiknél online webshopon keresztül lehet rendelni. Nyilván ha fürdőruha vásárlásról van szó, mindenki szeretné inkább felpróbálni a kiszemelt darabot, de a Pelso magyar márka egy nagyon jó “Intelligens méretválasztó” megoldást dolgozott ki az online vásárlásra.

– Ha például tudod, hogy a nagy márkáknál mekkora a méreted, akkor ők megmondják, hogy Pelso fürdőruhából melyik méret illik rád a legjobban.

– Ugyanígy megadhatod cm-ben is a méreteidet és ők megmondják a Pelso méreted.

– Nagyon tetszik a “Rendelj kettőt, tarts meg egyet” lehetőség is. Ilyenkor 2 méretet rendelhetsz, és amelyik nem jó, azt ingyen visszaküldheted.

 

EGYRÉSZESEK

Az utóbbi években egyre modernebb fazonok jelentek meg az egyberészes fürdőruhák kínálatában. Idén pedig egészen vagány, feliratos darabok közül is választhatsz. (6. kép)

Bízom benne, hogy egyre inkább teret hódítanak majd ezek a testet jobban takaró darabok. Az biztos, hogy egy jól megválasztott egyberészessel igazi dívák lehettek a strandon is! (1. kép)

1.Fekete-fehér   2. Fekete   3. Pálmafás

4. Elegáns   5. Fodros   6. Feliratos

 

BIKINIK

Idén a legdivatosabb bikinifazon az 1. képen látható “dupla pántos” darab. A mell alatt futó két pánt nagyon nőiessé és széppé varázsolja az alakot. Sokféle színből és mintából választhatod ezt a fazont. Ha viszont nem szeretsz olyan fürdőruhát hordani, ami gyakran szembejöhet veled, akkor ne ezt válaszd.

Idén nagyon népszerűek a pálmafa, virág vagy egyéb trópusi mintázatú fürdőruhák. A fodrokkal se lősz mellé. Nekem nagy kedvenceim a crop top fazonú bikinik (6., 7., 9. képek). Különlegesek, mutatósak, de lebarnulni nem a legjobb bennük. A tengerészminta pedig sosem megy ki a divatból, vitorlázáshoz “must have”.

 

1.Fekete megkötős   2. Türkíz   3. Tengerész mintás

4.Pálmafás   5. Ezüst   6. Virágos

7.Fekete csipkés   8. Tarka megkötős   9. Kék

10.Fodros virágos   11. Ezüstmetál   12. Tengerészkék

 

 

ALAKFORMÁLÓ

Ha van rajtad egy kis súlyfelesleg, akkor se kell kétségbe esned. Egy rafinált alakformáló fürdőruhában karcsúbbnak nézhetsz ki mint valójában. Ezeket a fürdőruhákat olyan szabással és mintákkal varrják, hogy optikailag vékonyítson a megfelelő részeken. Nagy kedvencem a 1., 3., és 5. annyira dögösek!!!

1.Arany mintás   2. Csíkos   3. Menta

4.Türkíz mintás   5. Szürke   6. Fekete mintás

 

EXTRA

Ha szeretnél a figyelem középpontjába kerülni akkor az alábbi fazonok közül válassz. Garantálom, hogy ezekben nem maradsz észrevétlen!

1.Fekete átlátszó   2. Zöld   3. Piros

4. Kék   5. Kivágott   6. Mintás

 

STRANDRUHÁK

Egy jól megválasztott strandkendővel rengeteget dobhatsz a megjelenéseden. Nagyon sok fazon és minta található az üzletekben. Érdemes olyat választanod, ami a formás testrészeidet megmutatja és a többit elrejti. Például ha szépek a lábaid akkor rövid strandkendőt vagy kimonót válassz. Ha mutatós a dekoltázsod akkor az 1. vagy az 5-t.

1.Pálmafás   2. Piros   3. Kékeszöld

4.Kék-fehér   5. Türkíz   6. Fehér

7.Pasztell   8. Trópusi   9. Elegáns

 

A képekre kattintva nagyobb méretben is meg tudod nézni a fürdőruhákat. Illetve belinkeltem, hogy mit-, hol tudsz beszerezni.

 

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a Shiny and New Facebook oldalát, ahol elsőként értesülhetsz a blog újdonságairól.

 

Puszi,

Dorka

 

Nagy fürdőruha körkép” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás