rózsaszín cipő Lidl

Cipő ásványvizes palackból?

A divat és a környezetvédelem sosem járt egy cipőben. Egészen mostanáig!

lidl crivit cipő újrahasznosított PET palackból

A divatipart sokszor támadják a környezetvédők. A gyorsan változó trendek, az óriási kínálat, a tömeggyártás nagy nyomást gyakorol a környezetünkre. Minden olyan kezdeményezésnek örülök, ami próbálja a divattermékeket környezetbarát módon előállítani.

Most már egyre több helyen bukkanhatunk újrahasznosított anyagokból készült ruhákra és kiegészítőkre. A legszenzációsabb megoldást a Lidl alkalmazza. Gyönyörű szabadidőcipőt készítettek, ahol a cipő felső része újrahasznosított PET palackokból készült. Zseniális az ötlet és gyönyörű a végeredmény. Ránézésre nem lehet megmondani erről a cipőről, hogy egy része eldobott ásványvizes/üdítős palackokból készült.

Lidl Crivit sportcipő tavaszi cipő

A Lidl Crivit cipő felsőrészéhez 11-16 darab PET palackot használnak fel. Ennek a felső résznek a 25 százaléka készül olyan  palackokból, melyeket ázsiai strandokról gyűjtenek össze. Így a Lidl új életet ad a használt PET palackoknak. A Lidl Crivit cipőt női, férfi és gyermek kivitelben május 6-tól tudjátok megvásárolni a Lidl üzletekben (a készlet erejéig). Kétféle női modell közül lehet választani. Én a cipőfűző nélküli fazont teszteltem. Nagyon tetszik benne, hogy könnyed, légies az anyaga. Szinte semmi súlya nincs a cipőnek, olyan mintha mezítláb lennék. A talpa viszont kellően rugalmas, kényelmes. Tavaszra, nyárra ideális választás.

környezetbarát sportcipő Lidl

Ha neked is fontos a környezetvédelem és egy trendi új cipőt keresel, akkor irány a Lidl!

Puszi,

Dorka

A blogbejegyzést a Lidl Magyarország szponzorálta.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s