silk'n infinity

Végleges szőrtelenítőt teszteltem, szerinted használt?

Még májusban írtam Nektek arról, hogy egy otthoni villanófényes tartós szőrtelenítő gépet tesztelek. Most már három kezelésen vagyok túl, és bár a teljes eredményhez még körülbelül 5 alkalomra lesz szükségem, nem bírtam ki, hogy ne osszam meg veletek a tapasztalataimat. (Az első blogbejegyzést itt tudod elolvasni.)

szépség tipp

A kifejezetten otthoni használatra tervezett Silk’n Infinity Premium készüléket használom, ami már első alkalommal elnyerte a tetszésemet, mivel nagyon egyszerű a kezelése, jól kézreáll és gyorsan lehet vele kezelni egy-egy területet. Persze az igazán fontos kérdés számomra az volt, hogy van-e eredménye, számomra beválik-e ez a szőrtelenítési technológia? A válasz pedig mostanra már egyértelmű: már látszik az eredmény!!

villanófényes szőrtelenítő

Az előző cikkemben írtam, hogy van hozzá egy telefonos applikáció, ami a gyakorlatban is nagyon hasznosnak bizonyult, hiszen segít kiválasztani a nekem megfelelő kezelési erősséget, jelzi, hogy mikor érdemes a következő kezelést elvégezni, valamint ha csatlakoztatom a telefonomhoz, mutatja, mennyi villanás maradt hátra.

Számomra a legmeglepőbb dolog az volt, hogy tényleg nem fájdalmas a szőrtelenítés ezzel a készülékkel. Előtte jártam szépségszalonba végleges szőrtelenítésre, de az nagyon fájt. Bevallom, először óvatosabb voltam a Silk’n Infinityvel, ezért gyengébb fokozaton használtam, de amikor később áttértem az erősebb fokozatra, akkor sem éreztem fájdalmat.

otthoni végleges szőrtelenítés

Egyelőre 3 kezelésen vagyok túl; egyéntől függ, hogy kinél mikor kezd láthatóvá válni a hatás. Én a 3. kezelés után azt látom, hogy sokkal kevesebb szőr nő vissza a kezelt területeken, így nagyon bizakodó vagyok. Használtam világosabb és sötétebb szőrön is, az eddigiek alapján mindenhol ugyanolyan hatékonyságot tapasztaltam, ezért nagyon örülök és biztosan befejezem a teljes kezeléssorozatot!

 

Puszi,

Dorka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s