végleges szőrtelenítés otthon

Végleges szőrtelenítés a kanapémon!

A szőrtelenítés egy olyan dolog, amivel kapcsolatban biztos benned is az él, hogy időigényes, macerás, sok esetben fájdalmas, de mégis szükséges. Ugye Te is kipróbáltál már számtalan szőrtelenítési módszert? A borotva a leggyorsabb megoldás, de attól hamar visszanő a szőr. Az epilálás, gyanta és lézeres szőrtelenítés pedig fájdalmas, sőt, a lézeres kezelés anyagi vonzata sem elhanyagolható. Ráadásul az én szoros időbeosztásommal nehéz időt szorítani a szőrtelenítésre.

Hála a technika folyamatos fejlődésének, már az otthonunk kényelmében is megszabadulhatunk a nemkívánatos szőrszálainktól FÁJDALOMMENTESEN és kifejezetten hosszú időre!

otthoni szőrtelenítés

Régebben a végleges szőrtelenítésre csak magánklinikákon, szépségszalonokban volt lehetőség, de ennek már vége. Nem kell időpontot egyeztetni, rohanva odaérni, egy idegen emberrel végeztetni a kezelést és többszázezer forintot rászánni erre. Egyszerűen a saját otthonunkban is leszámolhatunk a szőrszálakkal, amikor nekünk épp jólesik!

Én a Silk’n Infinity Premium készüléket tesztelem, ami eHPL™ azaz továbbfejlesztett Home Pulsed Light technológiával működik. Otthoni használatra tervezték, ezért gyakorlatilag fájdalommentes! Bármely testrészen (például arcon, hónaljban, lábon, bikinivonalon vagy bárhol máshol) használható anékül, hogy megégetném magam vele. Beépített bőrszínérzékelő-szenzorral van ellátva: nem villan, ha nem a bőrömhöz passzoló energiaszinten használnám.

női szépségápolás végleges szőrtelenítés

Ahogyan semmilyen villanó- vagy lézerfénybe, így ebbe se szabad a belenézni, de a Silk’n Infinity Premium gép tervezői erre is figyeltek: a készülék csak akkor villan, ha a bőrrel érintkezik, így óvja meg a szememet.

És a legjobb dolgot a végére hagytam: a régebbi villanófényes technológiákkal csak a sötét szőrszálakon volt hatásos a kezelés és sötétebb bőrtónuson nem is lehetett használni ezeket a gépeket, így a nyáron kiszőkülő szőrszálak és barnuló bőr lehetetlenné tette az ilyen készülékek használatát. Nos, a Silk’n Infinity Premium szőrtelenítő készülék már nemcsak sötét, hanem szőke, vörös vagy akár ősz szőrszálakon is használható és a sötétebb bőrszín sem jelent akadályt! Ez a funkció kifejezetten hasznos számomra, hiszen vannak világosabb szőrszálaim is.

Számomra mindig az a kérdés, hogy nyáron hogyan kíméljem a bőröm, és legyen mégis sima. A Silk’n Infinity Premium készüléket nyáron is bátran használhatom, nem jelennek meg a nem kívánt szőrszálak, és a bőröm is szép marad.

Silk'n Beauty szőrtelenítő gép

A készülék használata egyébként nagyon egyszerű, és egy mobilos applikáció is segíti ütemezni a kezeléseket. Emlékeztet, amikor eljött a következő kezelés időpontja és lépésről-lépésre kiírja, hogy mit kell tennem. Az applikációt én is telepítettem a mobilomra, így azt is mindig látom, mennyi villanás van még a készülékben. Olyan keveset használtam el az első kezelés alkalmával, hogy 500.000 villantás szerintem soha nem fog elfogyni.

Egyelőre még csak két kezelésen vagyok túl, hiszen nem régóta van nálam a készülék, de már várom, hogy 2 hét múlva megismételhessem! Az első időszak után a kezelések majd ritkulnak, a végén már csak évente 2-3 fenntartó kezelésre lesz szükség, semmi másra!

Nemsokára beszámolok nektek az eredményekről is!

 

Puszi,

Dorka

Végleges szőrtelenítés a kanapémon!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s