stylist születik verseny második helyezett

OMG! Második lettem a STYLIST SZÜLETIK versenyen!

Ősszel rendezték meg Magyarországon először a STYLIST SZÜLETIK divatversenyt. A szomszédos országokban már több éves múltra tekint vissza ez a színvonalas divatkihívás. A versenyt az Answear.hu és az Elle magazin hirdette meg.

Answear Elle magazin verseny

A jelentkezőknek első körben stílusos outfitek fotóit kellet beküldeni. Ezek alapján aztán 10 versenyző jutott be a döntőbe.

Nagyon megörültem amikor megtudtam én is a döntősök között vagyok. Ezután következett a verseny legizgalmasabb része. Mind a 10-en kaptunk 4 db 2019 nyári ruhadarabot + egy táskát. Ezekkel a darabokkal kellett stílusos nyári szetteket kitalálnunk. A szettekhez szükséges többi ruhát és kiegészítőt mindenki a saját ízlése szerint kombinálta a fix darabokkal. Aztán a kész szetteket egy fotós stúdióban, profi divatmodelleken kellett befotóznunk. Mi határoztuk meg a modellek sminkjét, frizuráját, a pózokat és a hátteret is. Nagyon élveztem, még sose voltam ilyen stylistos szituációban. Már ezért megérte ez a verseny.

A fotózás nagyon jó hangulatban telt és a modell lányok is fantasztikusak voltak.

 

Ezután izgalommal teli várakozás következett, ugyanis egy szakmai zsűri bírálta el a versenymunkákat. A zsűri tagjai csupa nagy nevekből álltak, Lakatos Márk, Csík Melinda az Elle magazin divat igazgatója és Szabolcsi Johanna az Answear.hu country managere.

Stylist születik zsűri

Sosem fogom elfelejteni, amikor épp egy divateseményre siettem és a verseny egyik döntőse szólt, hogy a verseny weboldalán már kint vannak a nyertesek. Izgatottan néztem meg az utcán állva a weboldalt és ahogy görgettem lefele egyszer csak megpillantottam a nevem. Olyan boldog voltam, hogy szinte a föld felett lebegve repültem tovább a Van Graaf divateseményére, széles mosollyal az arcomon.

Nagyon büszke vagyok a 2. helyezésemre és hatalmas lökést adott nekem ez a verseny. Azóta próbálok még kreatívabban és ízlésesebben öltözködni és nem tartom kizártnak, hogy a jövőben elvégezzek egy stylist iskolát is.

A nyereményemet már megkaptam. Egy IsaDora sminkcsomagot és egy 80.000 Ft-os Answear.hu vásárlási utalványt nyertem. Biztos, hogy meglepem magam egy dizájner kiegészítővel, amire ha majd ránézek, mindig ez a verseny fog róla eszembe jutni.

Answear.hu Elle magazin Stylist születik nyeremény

Ha szeretnétek ti is kipróbálni magatokat stylistként, figyeljétek majd az Answear oldalát. Úgy tudom 2019-ben is megrendezik majd a STYLIST SZÜLETIK versenyt.

 

Puszi,

Dorka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s