Aura Hotel Balatonfüred

Hotel Aura

Most egy személyesebb hangvételű blogbejegyzést írtam. Nagyon köszönöm, hogy folyamatosan olvassátok a bejegyzéseimet. Gondoltam itt az idő, hogy egy-két személyes dolgot is megosszak veletek.

Az elmúlt időszak, vagyis inkább az egész ősz, nagyon pörgős volt számomra. Mivel főállású munka mellett blogolok, ezért időnként kész művészet mindenre időt szakítanom. Nagyon élvezem a blogírást és szívvel-lélekkel csinálom, de nem sok pihenésre jut mellette időm.

Balatonfüred Hotel Aura

Az utóbbi hetekben tényleg úgy éreztem, hogy teljesen lemerültek az energiaraktáraim és ez így nem mehet tovább. Muszáj feltöltődnöm. Így jött az ötlet, hogy egy teljes hétvégét a pihenésnek szentelek. A párommal Attilával úgy döntöttünk, hogy ha otthon maradunk, akkor úgysem pihenek, ezért egy nyugodt környezetet kerestünk.

 

Számtalan wellness hotel közül, a balatonfüredi Aura Hotelre esett a választásunk. Hogy miért? Mindenképp Balaton-parti hotelt szerettünk volna (hiszen mindketten imádjuk a Balatont) és olyat ahol zavartalan a kikapcsolódás. Az Aura Hotel egy felnőtthotel, ahova csak 12 éven felüli vendégeket fogadnak. Nekem nincs semmi bajom a gyerekekkel, de most arra volt szükségem, hogy gyerekzaj mentesen töltsem a hétvégét.

hétvégi kikapcsolódás

Ebben a négy csillagos hotelben első osztályú kiszolgálásban volt részünk, és semmire sem volt gondunk. A nap nagy részét wellnessezéssel, szaunázással töltöttük. Délutánonként sétáltunk a Balaton parton vagy felnőtt programokon vettünk részt, pl: pálinka kóstolás, forralt borozás, vagy gesztenye sütés.

 

Ebben a hotelben számtalan különlegességgel kedveskednek a vendégeknek. Engem levettek a lábamról a szobában levő Aqua bárral, ami olyan mint a mini bár csak itt alkoholos italok helyett ásványvíz van benne, amit naponta egyszer ingyen feltöltenek. Illetve a “párna menü” is nagyon jó ötlet. Ha esetleg nem lenne kényelmes az ágyon levő 3 féle párna közül egyik sem, akkor még 4 másikból lehet választani. Itt aztán tényleg ügyelnek a jó alvásélményre.

Aura felnőtthotel

Nagyon jó volt, hogy hétvégén nem kellett főznöm és mosogatnom. A hotel éttermében a reggeli és a vacsora is fenséges volt. Bőséges a választék, mindenki talált kedvére valót. Nekem a húsleves volt a kedvencem. Azt a mennyei ízt még most is visszasírom.

Úgy érzem ennél jobban nem is sikerülhetett volna a hétvégénk és vasárnapra tényleg kipihentnek éreztem magam. Jól esett néhány napig stresszmentesen, munkamentesen felhőtlenül lazítani. Hála ennek az Aura Hoteles hétvégének, most újult erővel kezdek bele az év végi posztokba, fotózásokba.

Aura Hotel Balatonfüred

 

Puszi,

Dorka

Hotel Aura” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás