Pierre René

Pierre René Sminkiskola

A sok divattal kapcsolatos poszt után most egy üde színfolttal jövök a sminkelés terén. A Pierre René sminkmárka 1993-ban alapult és azóta több mint húsz országban van jelen világszerte. A legmagasabb elvárásoknak megfelelő termékek nagyrésze hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt és parabén mentes. Jól hangzik, nem?

Egy blogger találkozó keretében volt alkalmam megismerni és kipróbálni a termékeket. A márka profi sminkese Sárosi Szilvia (beceneve Csyby) sokat mesélt a termékekről. Én nem vagyok nagy szakértő a sminktermékekkel kapcsolatban, de napi szintem használom őket. Általában MAC termékeket használok, ezért nagyon kíváncsi voltam rá, mit tud a Pierre René.

Pierre René sminkbemutató

Pierre René sminkoktatás

Elsőre a rúzsok és a szivárvány minden színében pompázó szemfestékek fogtak meg. A rúzsoknak nagyon tetszett a színe. Rengeteg jól eltalált árnyalatot láttam. A szájfények között pedig a matt termékek ragadtak magukkal.

 

Aztán némi pezsgő elfogyasztása után választhattunk, hogy mi magunk szeretnénk kipróbálni a termékeket vagy Csyby sminkeljen ki minket. Én az utóbbit választottam.

Pierre René sminkPierre René smink

Egy kicsit hangsúlyosabb sminket kértem, mert aznap este még egy rendezvényre voltam hivatalos. A szem sminkem iszonyatosan tetszett. Nagyon kiemelte a szemem színét és igazi hollywoodi tekintetem lett. Az élénk rúzs meg egy kis színt vitt az arcomra. Az alapozó alá Csyby felkent egy Make-up bázist. Ez egy szilikon krém az alapozó alá. Egyenletessé teszi a bőr felszínét és tartósítja a sminket. Na, erre a krémre teljesen rákattantam. Olyan sima lett tőle az arcom, hogy egész nap ha hozzáértem, le voltam döbbenve, hogy ez az én bőrőm! (pedig amúgy sem érdes az arcom) Imádom!

Ilyen lett a végeredmény.

Sminkelés CsybyvelSminkelés Csybyvel

A szempilla spiráljukat, matt szájfényüket és a make-up base krémet azóta is használom és szeretem. Itt tudtok szétnézni a webshopjukban.

 

Remélem tetszett ez a sminkes bejegyzés. Hamarosan még más szépség praktikákat is mutatok nektek.

 

Kövesd a Shiny and New Facebook oldalát, ahol elsőként értesülhetsz a blog újdonságairól.

 

Puszi,

Dorka

SaveSaveSaveSaveSaveSave

Pierre René Sminkiskola” bejegyzéshez 2ozzászólás

Hozzászólás